Toonzaal: Brielen 5, 2830 Tisselt
0476/50 85 56

  Keukens Micko

  Zomerverlof 2024:

  De toonzaal is gesloten
  - Tijdens weekenden maanden juli en augustus.
  Op weekdagen ontvang ik u bij voorkeur op afspraak: 0476/ 50 85 56 of micko.vdb@skynet.be


  Keukens, badkamermeubelen en maatkasten voor ieders budget!


  Wilt u uw keuken, badkamer of slaapkamer vernieuwen? En die moet zowel mooi als gerieflijk zijn? Bingo! Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Micko Keukens is als familiebedrijf al drie generaties specialist in het zelf vervaardigen en plaatsen van maatwerk in uw interieur. U kiest bij ons voor uw keuken of badkamer uit een zeer divers gamma aan stijlen, materialen, kleuren en tinten

  Maar we bedienen dus niet alleen uw oog! Want wil u niet ook zoveel mogelijk spullen kunnen opbergen? Om uzelf die o zo noodzakelijke orde en ruimtelijke rust te verschaffen? Ja toch?! Omdat de voorouders van Micko dat idee al genegen waren, trekken wij óók nog steeds resoluut de kaart van de ingemaakte kasten.

  Wij zijn actief van aan de Kust tot de Ardennen. Maar nabijheid is belangrijk voor u. Dus, of u nu uit de provincie Antwerpen of regio Brussel komt: breng bij uw renovatieplannen vooraf zeker een bezoekje aan onze vlot bereikbare toonzaal in Tisselt (Willebroek), aan de A12. 

  Derde generatie maatwerkers, mét zelfwerkend patroon

  Schenk uzelf gemoedsrust en laat uw interieur onder handen nemen door onze ervaren kijk en handen. Doorgegeven van grootvader op vader, van vader op zoon. Micko is een familiebedrijf met een zelfwerkende bedrijfsleider. U kunt dus op beide oren slapen: de persoon met wie u afspraken maakt, is ook de persoon die bij u over de vloer komt. Met een klein maar gespecialiseerd team. En dat geeft u duidelijkheid en overzicht.

  Waar & hoe?

  Vind inspiratie in onze toonzaal en neem hier contact op met ons voor een gratis en vrijblijvende opmeting en offerte.

  Nog troeven?

  Met Keukens Micko, uw specialist in keukens en maatwerk regio Antwerpen en Brussel, krijgt u:

  • topkwaliteit aan een zeer degelijke prijs
  • gepersonaliseerd en van jarenlange ervaring doordrongen advies