Toonzaal: Brielen 5, 2830 Tisselt
0476/50 85 56

  Uw Micko maat voor een perfect resultaat

  Persoonlijk advies keukens op maat? Dan sta ik paraat!

  "Wilt u een keuken op maat laten maken? Of badkamermeubelen op maat van uw sanitaire stulp? Of zelfs gewoon slaapkamerkasten op maat van uw droomvertrek? Dat is spek naar m'n bek!

  Ik ben Kristine, een telg van de 2de generatie keukenbouwers Micko. M'n vader leerde de stiel van m'n grootvader, en bereidde het aanbod verder uit met  badkamermeubelen en maatkasten. Vader Ludo haalde op zijn beurt de mosterd bij zijn vader, en laat zich bijstaan door zijn zoon en dochter + een geschoolde Micko medewerker.

  Zélf onthaal ik u in onze Micko toonzaal, waar u een perfect zicht krijgt op de mogelijkheden aan stijlen, materialen, kleuren en constructievormen van ons maatwerk. En als ik daar niet ben, dan ben ik op weg naar een potentiële klant voor een opmeting. Of voer ik extra materiaal aan voor onze mannen ter plaatse. Opdat de plaatsing van uw keuken op maat of badkamermeubels op de voorziene 1 à 2 dagen gewaarborgd blijft. Daarnaast is de rekenmachine mijn trouwe dienaar, wanneer ik me over uw offerte buig."

  Hoe maken we uw maatwerk?

  Heeft u al voor ogen wat u precies wil? Prima, dan maken we een afspraak en kom ik bij u thuis langs om de ruimte op te meten en enkele discrete foto's te nemen. Daarmee kan ik aan de slag voor uw ontwerp (op papier? digitaal?), waarvan ik u een beeld en een offerte kan bezorgen. Wanneer u na eventuele aanpassingen uw goedkeuring over beide geeft, starten we de zaag- en freesmachines. Wanneer alle onderdelen gereed zijn, maken we een afspraak voor de installatie van uw maatwerk. Reken voor de plaatsing van een keuken op maat 1 à 2 dagen, volledig afgewerkt. 

  Heeft u nog geen flauw benul wat het aanbod aan stijlen, materialen en indelingsmogelijkheden is? Kom dan zeker eerst even een kijkje nemen in onze Micko toonzaal. Ik begeleid u met plezier tot bij het maatwerk-idee dat u wou hebben.

  Uw maatwerk offerte is bij mij in goede handen

  Wat uw vraag naar interieurmaatwerk ook is: neem nu nog contact met me op met ons voor verdere informatie, of een afspraak die leidt naar een snel afgeleverde offerte.