Toonzaal: Brielen 5, 2830 Tisselt
0476/50 85 56

  Maatkasten - omdat elke centimeter telt!

  Slaapkamerkasten, ingemaakte kasten, dressings? U zegt het maar!

  Bent u op zoek naar een subtiel ingewerkte ruimte waarin u uw spullen kan opbergen? Dan bent u helemaal klaar voor een maatkast! Noem een willekeurige plaats in uw woning, en we hebben er ooit wel al kastruimte gecreëerd! Elders...en binnenkort ook bij u? Want zeg nu zelf: ingemaakte kasten van muur tot muur, van vloer tot plafond, klassieke kleerkasten of moderne dressings, maatkasten, slaapkamerkasten onder een schuin dak of bezemkasten onder uw trap...Al uw spullen op een subtiele en handige manier aan het oog onttrokken. Dat is niet alleen handig en esthetisch verantwoord, het geeft u ook rust in tijden waarin u wordt bedolven onder visuele prikkels.

  Mooie maatkasten zonder uw interieur aan te tasten

  Uw slaapkamerkasten, ingemaakte kasten, dressings...hoéven zich niet noodzakelijk in anonimiteit te hullen. U kiest voor de afwerking ervan bij ons uit een groot pallet aan stijlen, materialen, kleuren, werkwijzen en indelingen. Helemaal in lijn met uw interieur. 

  • Deuren maatkasten: draaideuren / schuifdeuren / plooischuifdeuren
  • Materialen maatkasten: plaatmateriaal, gelakt MDF, glas, spiegelglas
  • Afwerking maatkasten: een groot gamma aan beslagstijlen
  'Maatkasten en maatkasten is twee', in de leefwereld van Micko Keukens. U krijgt van ons resoluut het maximum aan beschikbare kastruimte. Het woord 'vulstukken' staat niét in ons woordenboek.

  Maatwerk van Keukens Micko: dat is werken met drie maten (en één gewicht)

  Keukens Micko ontwerpt, maakt en plaatst uw maatwerk helemaal zelf. De eerste centimeter wordt opgemeten door Kristine waarna zij het ontwerp en de offerte kan opmaken. Vader Ludo rekent het zaagwerk uit en vervaardigt in het eigen atelier. De plaatsing van het maatrwerk wordt uitgevoerd door een vast team van 2 broers en één vaste werknemer.

  Kom kijken naar kasten die al velen verrasten

  Kom uzelf inspireren in onze toonzaal voor maatkasten of vraag hier gratis en vrijblijvend uw opmeting en offerte aan. Micko Maatkasten regio Antwerpen? Micko Maatkasten regio Brussel? Van waaruit u uw zoekterm ook ingeeft, wij zijn actief van aan de Kust tot de Ardennen.