Toonzaal: Brielen 5, 2830 Tisselt
0476/50 85 56

  Zullen wij uw badkamermeubelen redden?

  Voor badkamermeubilair met flair

  Kleine plasjes, grote wasjes

  Uw badkamer? Daar neemt u de start van uw dag en sluit 'm eventueel ook ritueel af. En houdt u ook van dat avondvullend programma languit in bad, wanneer u wat meer tijd gegund is? Meer dan reden genoeg dus om van uw badkamer een ruimte te maken waar het aangenaam toeven is. Waar u rust vindt en/of zich weer volledig kan opladen. 


  Hoe kiezen?

  De keuze van uw 
  badkamermeubel begint bij de keuze van uw wastafel: klassieke opbouw of verfijnde onderbouw, al dan niet met geïntegreerd tablet. Wij bouwen uw badkamermeubel op maat van uw smaak met een functioneel ontwerp.


  Net zoals bij onze aanpak voor keukens, geldt ook voor onze badkamermeubels op maat:"naar uw persoonlijke smaak en voor ieders budget wat wils". 

  Vanwaar die garantie? Voor uw maatkasten bieden wij u de keuze uit een waaier van materialen:

  • Degelijk laminaat
  • Elegant MDF
  • De meeste populaire houtsoorten (eik, kerselaar)
  ...en combineert dat met een tablet op maat, uit de materialen:
  • Composiet
  • Graniet
  • Marmer

  ...in een groter gamma aan kleuren en tinten dan bij de sanitairgiganten.


  Overweegt u een totale badkamerrenovatie? Waarbij ook de vloer bijvoorbeeld wordt aangepakt. Dan zijn ook wij graag uw aanspreekpunt. Met een vaste vloerder en sanitechnieker onder de arm, na rechtstreeks overleg met onze zelfwerkende patroon, voeren wij uw totaalproject volgens de regels van de kunst uit. 

  Kijken mag, aankomen ook

  Kom uzelf inspireren in onze toonzaal voor badkamermeubels op maat of vraag hier gratis en vrijblijvend uw opmeting en offerte aan. Micko Badkamers regio Antwerpen? Micko Badkamers regio Brussel? Van waaruit u uw zoekterm ook ingeeft, wij zijn actief van aan de Kust tot de Ardennen.