Toonzaal: Brielen 5, 2830 Tisselt
0476/50 85 56

  Keukenmaatwerk

  Betaalbare keukens op maat, prijs kwaliteit gegarandeerd.

  Uw keuken is het kloppend hart van uw woning.  Het is een ruimte die leeft: u lacht er samen, praat er samen en bereidt er met veel liefde de heerlijkste maaltijden.  

  Een keuken kiest u met verstand, maar ook met uw hart. Wij bieden een uitgelezen assortiment keukens, naar ieders smaak en op maat voor u gemaakt. Wat u ook kiest, uw keuken wordt vervaardigd in ons familiebedrijf, waar kwaliteit en tevreden klanten belangrijk zijn.

  Wij werken samen met een vaste groothandel voor elektro & sanitair.  Hierdoor kunnen wij een ruim gamma aanbieden naar ieders budget en smaak: AEG, Siemens, Bosh, Neff, Miele, Novy, Franke, ...

  • Moderne keukens
  • Landelijke keukens
  • Tijdloze keukens

  Keukenmaatwerk voor zoveel mensen, zoveel smaken

  En nét daar wint u bij ons. U kunt bij ons kiezen uit maatkasten in diverse materialen:
  • Degelijk laminaat
  • Elegant MDF
  • De meeste populaire houtsoorten (eik, notelaar)
  ...en combineert dat met een werkblad op maat, uit de materialen:
  • Laminaat
  • Graniet
  • Composiet
  • Dekton (hitte- en vlekbestendig)

  ...in een groot gamma aan kleuren en tinten.

  Zo komt u voor elk budget tot een mooie en praktische realisatie.

  Op elke pot past een deksel...

  Wanneer u niet kookt in uw keuken, wil u ze ook met plezier aanwenden voor een andere activiteit. Leest u er ook graag uw krant bij een kopje koffie? Of kijkt u er al eens uw post na? Dan heeft u graag een overzichtelijke en geordende ruimte, waarin uw keukenspullen zoveel mogelijk achter een deurtje van een maatkast zitten. En ook dat is een kolfje naar onze hand: wij ontwerpen uw kasten op maat op zo'n manier, dat de opberg ruimte maximaal blijft!

  Renovatie of opfrissing van uw bestaande keuken?

  Wilt u de grove indeling van uw keuken behouden, maar steekt u ze graag in een nieuw jasje? Ook keukenrenovatie is een hapje voor ons: u kiest bij ons bijvoorbeeld voor een nieuw werkblad uit composiet, graniet, keramiek of dekton. In een breed scala aan tinten die de doornee keukengigant niet aanbiedt. En/of mag de front van uw laden of kasten een facelift krijgen? Denkt u dan even aan het gewenste materiaal van uw maatwerk? Hout, elegant MDF of laminaat?  

  Binnen de bestaande structuur delen we uw kasten in naar uw wens, met in ons achterhoofd: maximalisering van uw kastruimte met inbegrip van oogstrelend design. 

  Want uw keuken is uiteindelijk dé draaischijf van uw woning. 

  Sla uw slag!

  Kom uzelf inspireren in onze toonzaal voor keukens op maat of vraag hier gratis en vrijblijvend uw opmeting en offerte aan. Micko Keukens regio Antwerpen? Micko Keukens regio Brussel? Van waaruit u uw zoekterm ook ingeeft, wij zijn actief van aan de Kust tot de Ardennen.